Πρωτοπόρος δύναμη των στοματικών εφαρμογών Laser στην Ελλάδα

Εμπνέει, Εισάγει καινοτομίες, Πληροφορεί

Η Ελληνική Εταιρεία Στοματικών Εφαρμογών Laser (Helsola) βρίσκεται στον ελληνικό χώρο από τον Νοέμβριο του 2003. Υπήρξε μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Στοματικών Εφαρμογών Laser SOLA International ( πρώην ESOLA) και εχει συνεργασία με διεθνούς κύρους πανεπιστήμια που δραστηριοποιούνται στο γνωστκο αντικείμενο των Laser .

Από την ίδρυσή της έως σήμερα έχει διοργανώσει πολλές επιστημονικές εκδηλώσεις με διάφορες μορφές.

Σκοπός της εταιρείας είναι η προώθηση, εξέλιξη και διάδοση της γνώσης για την εφαρμογή των ακτίνων Laser στην οδοντιατρική πράξη. Με συνέπεια στο έργο της οργανώνει με διαφορετικές μορφές την επιστημονική ενημέρωση των μελών της.

  • Η πρώτη Επιστημονική Συνεδρία για το 2019 είναι η διοργάνωση της πιστοποίησης “Laser Safety Officer” στην Αθήνα 2-3 Μαρτίου 2019 από το Παν/μιο Genova με τον καθηγητή Steven Parker.
  • Σύντομα θα ανακοινωθεί σειρά webinars.
  • Θα ακολουθήσει ημερίδα με θέματα Basic principles and the daily applications of the Photobiomodulation και The use of different laser wavelengths in Oral Surgery and Oral Pathology με τους καθηγητές A. Del Vecchio και U. Romeo αντίστοιχα από το Παν/μιο La Sapienza της Ρώμης στις 8 Ιουνίου 2019.

Αναλυτικά τα προγράμματα θα ανακοινωθούν στο δικτυακό μας τόπο www.helsola.gr .

Για πληροφορίες και αιτήσεις για νέα μέλη επικοινωνείτε με την Γ. Γραμματέα κ. Ιωάννα Καμμά τηλ: 210 4525935 Fax: 210 4525935, email: info@helsola.gr; jk@helsola.gr

Αφήστε μια απάντηση